שבוע 36

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

07/03/2010 | 22:42 | מאת: דורוש

שלום זהו ההריון השני שלי יק עד כה אצין כי היתי היום במיון ביגללם כאבים עזים ברום הבטן וקצת בצד ימין ושוחררתי הביתה כי לא מצאו בעיה נאמר לי שצוור החם מחוק 80% ויש לי פתיחה של 2 לקראת הערב..התחילו לי כאבים ניראה לי מין צירונים כאלה העם יש סיכוי ללידה בימים הקרובים??

שלום רב, אפשר ללדת בכל שבוע, אך משבוע 34 לא נעשות שום פעולות על מנת לעצור את תהליך הלידה במידה והוא מתפתח.אך אין לדעת מתי זה יקרה. לכן, במידה ותהיה ירידת מים , דימום או צירים סדירים עליך לחזור למיון יולדות על מנת להיבדק. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה