אפידורל ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/02/2010 | 14:24 | מאת: דפנה

שלום רב, לפני כ3 שנים אובחנו אצלי בלט דיסק בחוליות L4-L5 ובקע דיסקי בגובה L4-S1 האם עשויה להיות לי בעיה עם קבלת אפידורל בלידה במידת הצורך?

שלום דפנה, על מנת לדעת בדיוק אם יש אפשרות לבצע אפידורל בלידה, גם אם את לא בטוחה האם תרצי אפידורל בלידה או לא, אני ממליצה לך בחום, כבר לפנות לרופא אורטופד ולרופא נוירולוג לצורך קבלת חוות דעת ושיהיה כתוב בצורה ברורה האם מותר או לא מבחינתם לבצע אפידורל,אל תחששי אם תתבקשי לבצע צילום רנטגן. בלי חוות דעת של רופאים אלה, ברוב בתי חולים המרדים יכול לא לבצע את האפידורל וכאשר תבואי לחדר לידה, כאובה , לא יהיה זמן ולרוב גם אפשרות לעשות את הבירור במקום. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה