ציפרלקס והשפעתו על התינוקת שלי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/11/2017 | 21:24 | מאת: איך ישפיע הציפרלקס על התינוקת שלי?

שלום, במהלך ההריון לא הפסקתי לקחת 20 מ״ג ציפרלקס. אשמח לדעת כיצד זה ישפיע אם בכלל על התינוקת שלי (אני בשבוע 33)? והאם צפויה פרוצדורה נוספת מיד לאחר בלידה שאני צריכה לדעת עליה? תודה!

שלום רב, יש לא מעט נשים שלוקחות ציפרלקס במהלך ההריון. אכן , יש צורך בפרוצדורות מסוימות. לאחר הלידה, הילוד יעבור למחלקת ילודים, שם עקב החשש להפרעות קצב הלב הוא יישאר 24 שעות להשגחה וניטור, כאשר עוקבים אחרי המדדים החיוניים שלו . את תוכלי להוציא אותו לצורך הנקה, בהתאם להנחיות של הצוות ומצב הילוד. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה