דום לב?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/05/2003 | 02:40 | מאת: אבי

אדם בן 56 מעשן כבד, משקל עודף ,חוסר פעילות- קיבל דום לב. ההחייאה ע"י צוות נט"ן לא הצליחה. תוך כדי נסיונות ההחייאה- גופו התנפח(זרועות , פנים, רגליים( מה הסיבה?

23/05/2003 | 09:13 | מאת: מערית

------ תשובה זו אולי לא תיהיה נכונה------- .. יש מצב שנקרא קישיון איברים .. הגופה "מתנפת" אחרי מספר שעות של מוות ויורדת הנפיחות אחרי כמה זמן ... לאחר כמה זמן הגיע צוות הנטן עברו יותר מ 3-4 שעות ? כי אם כן .. אז נראה לי שזה קישון איברים .. מערי"ת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)