צפייה בטלוויזיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/02/2002 | 19:16 | מאת: רוני

שמעתי שצפייה בקלטות ווידאו לגיל הרך אינה ממולצת עד גיל שישה חודשים, מאחר והיא עלולה לגרום לקשיים בתיקשורת. האם נכון הדבר? ואם כן, האם הכוונה לעיכוב שפתי? ביתי בת שיבעה וחצי חודשים, ואינה ממלמלת הרבה. אני מקשרת זאת לכך ששמתי אותה לא מעט לצפות בוידאו כשהייתה מאוד קטנה. האם יש סיבה לדאגתי? אשמח אם תפרטו בנושא.

28/02/2002 | 18:43 | מאת: אמא

פעוטים יכולים לשמוע מוזיקה, לטייל , לשחק משחקים פשוטים עם המשפחה וכד'. לתת לפעוט לצפות בקלטת וידאו זה לנוון אותו מגיל צעיר מידי. הוא יספיק לעשות זאת כשיגדל................ אמא יקרה, דברי איתו, לטפי אותו, קיראי לו סיפורים. רק לא וידאו !!!!!!!!!!

03/03/2002 | 18:09 | מאת: מיכל

אמא יקרה, מסכימה עם כל מילה. אנחנו כל כך משועבדים לטכנלוגיה ושוכחים להעניק את הדברים הפשוטים הבסיסים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)