בלוטות בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/02/2003 | 02:39 | מאת: יובל19

שלום שמי יובל ואני בן 19 כבר למעלה משנה אני סובל מהזעת יתר בבית השחי יש מקרים שממש נוזלים לי טיפות מאותו איזור ללא קשר ישיר למזג האויר. לאחרונה הופיעו לי מספר בלוטות קטנות בבית השחי בצד השמאלי והם מלוות בכאב רב ולפי ראייה שלי הם בגוון כחול(לא בטוח הצבע) שאלתי היא ממה זה יכל להגרם (הבלוטות והכאב הופיעו לי לפני כמה ימים)

26/02/2003 | 13:08 | מאת: שרית

לפעמים אני לא מבינה את את הפניות כאן, למה אתה לא הולך להבדק??????????

27/02/2003 | 20:59 | מאת: adi

יובל, לדעתי שרית צודקת, אתה צריך לראות רופא והנושא לא שייך לרפואת חירום. עדי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)