לד"ר שאלה דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/01/2003 | 01:26 | מאת: גיא22

לד"ר יש לי שאלה , הרגשתי מן הרגשה של דקירה וכאב בצד הגוף ובחזה וזה מאוד הפחיד אותי וזה קרה לי כמה פעמים וגם לאחרונה .. הייתי אצל רופא משפחה והוא בדק אותי בדיקה ידנית ואמר לי שהכל בסדר ואין מה לדאוג ושלח אותי לבדיקת א.ק.ג ואמר לי שהבדיקה טובה מאוד והכל סופר תקין ואין לי מה לדאוג בכלל ושלא צריך שום בדיקה נוספת כל שהיא. השאלה לי אליך היא האם אני יכול להיות רגוע כי אני מאוד פחדן מטבעי... האם חס וחלילה היה משהו לא בסדר היו רואים את זה בבדיקת הא.ק.ג??? או שצריך לעשות בדיקות נוספות? אודה על תשובה כי אני לחוץ....

24/01/2003 | 13:35 | מאת: הדס

אומנם עדיין לא דוקטור אבל אני מרשה לעצמי לענות..ולמי שיש תיקונים..מוזמן.. דקירה וכאב בצד הגוף? איזה? באיזור החזה? מלווה בבחילות? כאבים בלסט? יד שמאל? וכו'...חסרים פרטים.. אגב, האם אתה מעשן? כמו שציינתי- חסרים פרטים.. בכ"מ, לא ניתן לתת אבחנה מדוייקת דרך הרשת ועל כך מומלץ שהרופא שלך יהיה בעל המילה האחרונה.. טיפ לעתיד..וכאן אני פונה לכולם ולא רק לך.. לא חשת בטוב? כאבים בחזה? לחץ בצד הגוף? כל דבר שלא יהיה...פשוט להרים את השפורפרת ולחייג 101!! כיום הנטנים/אטנים/לבנים של מד"א מאויישים בצוותים מיומנים וכמו גם המוקדנים שיוכלו לתת תשובות מדוייקות יותר בזמן אמת.. אין לצפות מהפורום לתת תשובות בזמן אמת..אלא רק לתת יעוץ והכוונה אולם לא פתרון מידי..לשם כך ישנם הרופאים שלכם/צוותי מד"א/ביה"ח... שלא נזדקק... הדס.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)