הקשר בין סוג האוטם למיקום הכאב...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/12/2002 | 18:27 | מאת: The_VIP

ברצוני לשאול האם ישנו קשר בין סוג האוטם (תחתון עליון וכו') לבין מיקום הכאב וההקרנה (לסת, זרוע וכו')? והאם מישהו יכול לתת לי מידע על זה באינטרנט? בתודה איתי

21/12/2002 | 11:35 | מאת: שי

לפי מיטב ידיעתי אין קשר ישיר בין מיקום האוטם לסוג הכאב או מיקומו , אך עם זאת יש סימנים ברורים לחלוטין שבעזרתם ניתן להבחין איפה האוטם.

21/12/2002 | 12:56 | מאת: The_VIP

עפ"י אילו סימנים לפיהם ניתן לדעת היכן האוטם?

22/12/2002 | 16:44 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

VIP אין שום תורה שאומרת מה מיקום האוטם לפי סוג הכאב. יש סמנים שונים כמו בחילות והקאות מופיעות יותר באוטם תחתון. אבל אין אפשרות להסיק מאחד על השני

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)