עקיצת מדוזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/12/2002 | 20:32 | מאת: אושפיז שלמה

לכ הרופא שלום רב לפני כמה ימים חזרנו להולנד מאלית אחרי חופשה נהדרת בארץ כאשר הגענו הביתה אשתי חשה בצריבה על הגוף .וזה נראה לי כמו שאני מכיר את זה צריבה או עקיצה של מדוזה. קשה למצא בספרות הרבה על טיפול בעניין ואני בוטח בעניין ברופאי הארץ לכן אשמח לקבל ממכם חבת דעת באיזה משחה לטפל בעניין .הודה לכם מראש. שלמה אושפיז

16/12/2002 | 15:45 | מאת: s.ushpiz

22/12/2002 | 17:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

כאשר הנושא טרי מיד אחרי החשיפה אנו ממלצים על שימוש בחומץ. יותר מאוחר הטיפול הוא כמו בכוויה רגילה

15/07/2008 | 11:16 | מאת: אלינה

האם לאחר שנעקצתי ע"י מדוזה לאחר יומיים, אפשר ללכת לבריכה ולהיחשף לשמש?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)