כאבים שונים ותוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/11/2016 | 01:05 | מאת: מיכל

מזה כשבועיים סובלת מכבי ראש + צואר+ לחץ ברכות+ כאבים בלסת+לחץ באזנים. הכל התחיל מסחרחורות [סובלת ורטיגו בעברי] בדיקות דם : ESR - 22 0.65 C-REACTIVE PROTEIN אני אדם לחוץ מאוד. מה פשר התוצאות. . האם יש קשר?? הודה על תשובתך

29/11/2016 | 09:57 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום מיכל. לפי בדיקות המעבדה, מדדי הדלקת אינם מוגברים כך שהסבירות כי מדובר במחלה דלקתית כלשהי היא נמוכה, אך עדיין הייתי ממליצה להרחיב את בדיקות הדם כגון בדיקת תפקודי תריס, כבד, ובדיקות אוטואימוניות, להיבדק על ידי רופא נוירולוג (לבירור כאבי ראש וצוואר) וכן על ידי רופא ראומטולוג. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)