G6PD

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/12/2002 | 23:51 | מאת: RON

I AM IN A TREEP ABROAD. I´M G6PD. I ATE BROAD BEAN, WHICH I BELIEVE IS DELETERIOUS FOR MY HEALTH (DUE TO MY LACK OF G6P). PLEASE RESPOND TO MY QUESTIONS ASAP: I DON´T FEEL (YET) ANY INFLUENCES THOUGH IT IS 6 HOURS SINCE I ATE THE BROAD BEANS. WHAT DO I SUPPOSED TO FEEL AS A G6PD AND WHEN WILL I FEAL IT? ARE THERE ANY FUTURE OR LONG TERM INFLUENCES? SHOULD I GO THROUGH ANY KIND OF TESTS? . PLEASE RESPOND THROUGH THIS SITE ASAP RON

04/12/2002 | 13:30 | מאת: הדס

לאנשים הסובלים מחוסר אנזים g6pd אין בעיה עם אכילת שעועית אלא רק עם פול, אופלגין,עמילן, אטרופין (למרות שלו אין התוויות בשימוש נגד לכן...) והרשימה עוד ארוכה (למעונינים אנסה למצוא אותה שוב ולפרסם).. בכ"א, אינך אמור לסבול מאיזושהם תופעות אנפילקטיות (תגובות אלרגיות) כתוצאה מאכילת השעועית... יום טוב, הדס.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)