fever

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/01/2002 | 20:56 | מאת: tuly

שלום. אני עובדת בבי"ח פסיכיאטרי (לא רופאה). אחד החולים סובל מחום לא מוסבר ללא כל תופעות נוספות מזה כחודש. נעשו לו כל הבדיקות האפשריות, כולל בדיקה שהוא לא שותה משקה חם בטרם מדידת החום. לא עלו ממצאים שיכולים להסביר את החום. היום שמעתי שהוא מספר לחולה אחר שהוא מעלה את החום בצורה מלאכותית. האם זה אפשרי??? איך? יש לציין שהחולה אינו פסיכוטי, אלא דיכאוני מאד ואובדני. אשמח לתשובה מפורטת. תולי

24/01/2002 | 11:25 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התשובה היא כן יש אפשרות לעשות זאת. מסיבות ברורות איני יכול לפרט פה את השיטות.

24/01/2002 | 23:53 | מאת: tuly

ד"ר טל אור שלום רב, אני מבינה את הנסיבות לא לפרסם את הדברים בפני הקהל הרחב. האם תוכל לשלוח לי את תשובתך למייל שלי? אודה לך באם תוכל לסייע לי ולתת לי תשובה אודות התעלומה... [email protected] ו...מז"ט על פתיחת הפורום החדש ושיהיה בהצלחה! תולי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)