צניחת בסיס לשון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/11/2002 | 19:32 | מאת: ל

באיזה מצב יכול להתרחש צניחת בסיס לשון וכתוצאה מכך חנק?, והאם כתוצאה מלחץ וחרדה שמה מצב כזה יקרה המצב המצב באמת יכול להתקיים

27/11/2002 | 17:07 | מאת: רוני

לא

04/12/2002 | 13:38 | מאת: אני ורק אני

בעת אובדן טונוס שרירים

05/12/2002 | 16:09 | מאת: עמית רגב - קשרי חוץ איגוד הפאר

צניחת בסיס הלשון הינה אחד הגורמים המסוכנים ביותר לחנק - באדם מחוסר הכרה אין הדבר יכול להתרחש גם בשיאה של פאניקה ובלחץ נפשי גדול מאד לאור העובדה שהאדם בהכרה מלאה...! היינו הבעיה מתחילה מאובדן טונוס (מתח) שרירים שנובע בגלל ירידה \אבדן במצב ההכרה של החולה. עמית רגב פאראמדיק אחראי קשרי חוץ - איגוד הפאראמדיקים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)