שאלה בנוגע להחלמה מחבלת ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/07/2015 | 00:10 | מאת: שני

לפני שלושה ימים זוגתי נפלה ונחבלה בראש. בחדר מיון הדביקו לה את החתך בראש והיא שוחררה לאחר סיטי יצא תקין. כיום עדיין סובלת מסחרחורות שבאות בכל תנוחה (עמידה, ישיבה, שכיבה) ונעלמות תוך מספר שניות. האם זה תקין? האם יש טעם ללכת להבדק שוב? שאלה נוספת היא מתי הדבק אמור ליפול מהראש? מדובר על כמות נכבדת שמייצרת מעין כיפה קשה סמוך לקודקוד ומאד עמידה למים.. תודה רבה מראש!!

27/07/2015 | 00:00 | מאת: שני

הדבק המדביק את החתך בראש החל להציק ולמשוך בשיער. מדובר על שטח מעגלי בקוטר של כחמישה סמ'. לאחרונה החל דימום קל מאד בנקודה התחתונה ביותר בחיבור שבין הקרקפת והדבק. קשה לי להאמין שמדובר בחתך הראשוני וזה נראה יותר כמו פציעה מההדבקה, אך רציתי לשאול לדעתך והאם אתה חושב שיש צורך בבדיקה רפואית. מיותר לציין שהדימום הקל פסק תוך שניות אחדות. תודה!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)