עקיצת יתוש מפלצתית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/11/2002 | 21:04 | מאת: אלינור

לפני כחודשיים צמח לי מין דבר שנראה כמו עקיצת יתוש על הרגל. חשבתי שזה כלום ושזה יעבור. אבל אחרי כמה זמן זה גדל מאוד והתחילו לצמוח עליו גושים שנראו כמו מוגלות. זה קרה לפני כחודשיים או יותר ועדיין לא החלים לחלוטין, לכן לא נראה לי שזו עקיצת יתוש. לפני כמה שבועות גדל לי אותו הדבר בדיוק על הרגל השניה, רק יותר קטן. בנוסף, הרגל שלי התמלאה כולה בנקודות אדומות שנראות כמו פצעונים. לא בטוח שזה חשוב אבל אני אציין בכל זאת- לפני כשבועיים בערך היה לי חום מאוד גבוה לכמה ימים, אבל הוא לא היה מלווה בהצטננות או שפעת או משהו דומה. אשמח אם למישהו יש הסבר לתופעה הזאת כי זה נורא מדאיג אותי.

05/11/2002 | 22:23 | מאת: דוד

אני ממליץ לך לגשת לרופא מיד

07/11/2002 | 20:05 | מאת: אלינור

הלכתי אתמול לרופא משפחה. הוא אמר שזה נראה לו כמו פטרייה אז הוא נתן לי ניזורל לשים על זה, אבל בכל זאת הוא אמר לי לחזור אליו בעוד שבוע כדי לבדוק מה קורה. אם זה סתם זיהום או פטרייה אז בסדר, אבל זה לא יכול להיות גם תסמין למשהו אחר?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)