שאלה בנושא כלבת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/10/2014 | 14:09 | מאת: אנונימי

אתמול אכלתי מחוץ לבית ולפני שהלכתי לאכול עזבתי את האוכל לזמן מה ללא השגחה. כשחזרתי ראיתי ליד האוכל שלי חתול רחוב. אכלתי את האוכל שלי וכעת אני חושש שהוא ליקק לי את האוכל או אפילו אכל ממנו. יש לציין שלאחר כמה דקות ראיתי עוד חתולים בחצר וכעת אני חושש שמא אחד מהם ליקק לי את האוכל כי אני זוכר שראיתי על הנייר הסופג ששמתי מתחת לאוכל עיגול רטוב. אולי זה רוק של חתול? איני יודע.האם יש חשש מהידבקות בכלבת? צריך חיסון?

15/10/2014 | 16:33 | מאת: אנונימי

אם אפשר לא לענות במהלך החג (מסיבות הלכתיות) אני אשמח, בברכת חג שמח!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)