בדיקת איידס
דיון מתוך פורום רפואה דחופה (מיון)
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
ביומיים האחרונים, מקננת בי המחשבה כי אולי נדבקתי בנגיף HIV הסיבה היא סקס לא מוגן, לכמה רגעים אך עדיין. המחשבה, גורמת לי להתקפי חרדה קשים ויומיים כמעט ולא ישנתי ... האם זה אפשרי לפנות למיון בכדי להיבדק? איני מסוגל לחכות למרפאות ובמיוחד לא להתייסר יומיים עד קבלת התשובה. בתודה.
עקרונית אפשר אך לא יעיל : קוקטייל הטיפול ניתן עד 72 שעות מהחשד להדבקה בדרך כלל ולאנשים בסיכון גבוה : אונס , מגע עם נשא ידוע וכדומה , בשל תופעות לוואי של התרופות עצמן . בדרך כלל גם לא ייראו את הנוגדנים בדם שלך כל כך מוקדם . כמובן שאם מדובר ביחסי מין לא מוגנים בסיכון גבוה יש לגשת , עדיף להביא את הפרטנר לבדיקה .
יחסי המין היו לפני כחודש וחצי אני מודע לזה שהקוקטייל כבר לא יעזור... אני פשוט רוצה לדעת האם אני נשא או לא אני פשוט מעוניין בבידקת איידס ולא מסוגל לחכות כל כך הרבה זמן בשל החרדה.