מחט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/02/2002 | 17:33 | מאת: אסתי

שלום רב, ברצוני לשאול האם שמעתם אי פעם אם משהו בלע מחט תפירה או שחדרה למחזור הדם דרך העור בצורת חדירה , פשוט נעלמה לי מחט ויש לי שתי ילדות קטנות שמסתובבות בבית ולאחר שעות של חיפוש אינני מוצאת אותה, מה הדבר הכי מסוכן שיכול לקרות? בברכה,אסתי

13/02/2002 | 23:05 | מאת: עמית

על מחט שחדרה אל מחזור הדם כתוצאה מדקירה עדיין לא שמעתי, אבל בליעת מחט על ידי ילדים הינה דבר מסוכן בפני עצמו. אני מציע לך להזהיר את הבנות ולהסביר להן שאסור לשחק עם כאלה "צעצועים". אם כרגע הילדות מרגישות טוב אין צורך להלחץ - כנראה שהמחט עוד שוכבת לה במקום כלשהוא בבית. באם אחת מהן תתחיל לחוש ברע או שיהיה לך יסוד סביר להאמין כי היא בלעה מחט אני ממליץ שהיא תבדק ע"י רופא. לילה טוב ובטוח, עמית.

14/02/2002 | 21:34 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש דיווחים על בליעת מחטים אבל בדרך כלל זה מלוומה כאבים אין חדירת מחטים דרך העור לכלי דם מתי זה קרה?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)