אבעבועות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/10/2002 | 21:28 | מאת: טורסינה

אני בת שלושים. אתמול והיום התחילו להופיע נקודות אדומות שמאוד מגרדות בגב ואחכ בחזה וקצת וידיים וברגליים (לבת של הבוס שלי יש בימים אלה אבעבועות ) אני חוששת שנדבקתי ממנה . האם אני יכולה בגילי? מה לעשות עכשיו ?

02/10/2002 | 09:22 | מאת: לביא

טורסינה יקירתי, לצערי, בעולם הרפואה לא קיים המושג "לא יכול להיות" או "בלתי אפשרי". כבר ראינו ושמענו על דברים מוזרים ו"מטורפים" שקרו לחולים ופצועים, לדוגמא שוטר מג"ב בגילה שנורה בלב וחזר לתיפקוד מלא. ולכן בהחלט יתכן שנדבקת. הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות הוא פשוט לגשת לרופא המשפחה שלך לקבלת טיפול רפואי. בכל מקרה כדאי לעשות זאת גם אם לא מדובר באבעבועות, יתכן שמדובר באלרגיה כל שהיא או במחלה אחרת כדוגמת סקביאס. תהיי בריאה, לביא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)