סטרפטוקוקוס וכאב עז ברגל
דיון מתוך פורום רפואה דחופה (מיון)
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בהמשך להודעתי הקודמת.אמש הגעתי למיון עם 39.5 חום וכאבים עזים ברגל.ניתן לי רפאפן ומשככי כאבים.רק מחר תהיה תשובה של משטח גרון.כאב הגרון והראש- נסבלים אך כאבי הרגל עזים ביותר- האם מסוכן? האם מוכר?
השאלה למה כואבת הרגל . האם גם שם עדות לזיהום - צלוליטיס למשל של העור ? אני מניח שהתייחסו לבעיה במיון . במידה ומתרשמים ממדדים מסוימים מסוכנים: קליניקה , מעבדה שלקחו , תגובה לאנטיביוטיקה - משאירים לאישפוז ובמידה שלא [ בדרך כלל ] משחררים . מרחוק קשה לי לדעת דברים כאלו וחשוב בכל מקרה להמשיך מעקב רפואי - בדרך כלל אצל רופא המשפחה להחלטה .
במיון לא ייחסו לזה חשיבות מרובה, היה לחץ ועומס מטורף. האם עלי לבדוק זאת מול רופאת המשפחה או שיש מקום לחכות עוד יום יומיים שהאנטיביוטיקה תתחיל לפעול? נתנו לי רפאפן טרם תוצאות משטח הגרון