שאיפת חומר הדברה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/10/2012 | 18:01 | מאת: יעל

שלום, אתמול בצהריים בטעות שאפתי מחומר הדברה חקלאי שנשפך. בתחילה הרגשתי בסדר, אך היום בבוקר קמתי בהרגשה נוראית של יובש בגרון ובאף. אולי זו לא הדרך, אך שטפתי את האף עם תרסיס אף. מה שמוזר הוא שמהבוקר קשה לי לדבר. כמעט ולא הוצאתי מילה כל היום. מרגישה גירוד או שפשוף בגרון כשאני מדברת. האם יש קשר לחומר ההדברה?

25/10/2012 | 16:44 | מאת: ד"ר רביב בנידור

סליחה על התגובה המאוחרת - מילואים . בהחלט ייתכן קשר ואף סביר . ככל הנראה אין מה לעשות ואין סכנה . לפרטים עם שם החומר המדויק והנחיות נוספות ניתן להתקשר 048541900 - מרכז מידע ארצי בהרעלות .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)