התאמה לקורס פראמדיקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/08/2012 | 21:18 | מאת: אנונימי

שלום, אני בן 16 וחצי ואני מתנדב במדא . לא מזמן קיבלתי צו ראשון ואני שוקל לנסות להתקבל לקורס פראמדיקים . הבעיה היא שאני לא יודע אם אני מתאים מבחינת היכולת שלי לראות פרוצדורות ניתוחיות ודברים כאלו . רציתי לשאול איך אני אמור לדעת אם אני מתאים לקורס הזה? ( אני יודע שיש שלב של התנדבות בבתי חולים וחדרי ניתוח) . ( במדא לא קשה לי לראות דם ולחבוש חתכים ודברים מהסוג הזה אלא יותר קשה לי לראות איך עושים את החתכים השאלה הנוספת היא האם זה דבר שאפשר להתרגל לזה ? ) אשמח לקבל תשובה, תודה

16/08/2012 | 21:03 | מאת: ד"ר רביב בנידור

אם אתה עובד כחובש מתנדב במדא אין שום סיבה שבעולם שתתרגל ותצליח בקורס . בהצלחה.

17/08/2012 | 11:05 | מאת: אנונימי

סליחה אבל לא הבנתי את תשובתך . השאלה שלי היא , איך אני יכול לדעת אם אני מסוגל לתפקד בניתוחים וליראות ניתוחים ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)