התפוצצות של וריד?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/07/2012 | 19:23 | מאת: שיר

שלום רב ד"ר אני בת 22 כשנה לאחר לידה, בריאה בדרך כלל, מעשנת. לפני כחצי שעה שמתי לב שיש לי כאבים בכף הרגל , על כף הרגל מלמעלה איפה שנמצאים כל הורידים יש לי סימן סגול - ממש על הוריד והוא נפוח וכואב מאוד. מציינת - אני נוהגת ללכת עם עקבים בד"כ..אולי יש קשר.. האם זה משהו דחוף שעליי לבדוק מיידית? תודה רבה.

23/07/2012 | 19:50 | מאת: ד"ר רביב בנידור

ייתכן כי מדובר בהמטומה - דימום מקומי משנית לחבלה , עקיצה . ייתכן גם ומדובר בפקקת של כלי דם שיטחי - חשוב יותר כי אז צריך גם לתת טיפול ספציפי - לפעמים נוגדי קרישה לתקופה קצרה . כדאי לקבוע תור לרופא המשפחה ולהראות לו .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)