אי סבילות ללקטוז

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/05/2012 | 12:01 | מאת: אביגיל

קניתי הבוקר טבליות לקטאז של סולגאר בשביל שאוכל לאכול מדי פעם חלב ושלא יעשה לי בעיות. אני רוצה לשאול במידה ובערב יש לנו ארוחה במסעדה חלבית בערב, מתי כדאי לקחת את הלקטאז?

15/05/2012 | 12:46 | מאת: ד"ר רביב בנידור

כחצי שעה לפני האוכל לדעתי . לא בטוח שזו תעודת ביטוח מתסמינים . יש דרגות שונות של חסר ואני לא מכיר את התכשיר הספציפי הזה .

16/05/2012 | 10:50 | מאת: צוות סולגאר

שלום רב, כדאי לצרוך טבליות לקטאז למציצה 20 דקות לפני ארוחה חלבית אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, אביבית שלום. נטורופתית מרכז הדרכה סולגאר/סופרהב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)