יש לי כאב ראש ענק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/04/2012 | 23:32 | מאת: מוטי

כבר שבוע ויותר והוא לא עובר האם עליי לפנות למיון? אני בלעתי אקמול ושום דבר לא עוזר לא יכול יותר

20/04/2012 | 18:44 | מאת: ד"ר רביב בנידור

תלוי בהרבה דברים : קודם כל האם אופי הכאב מוכר לך או לא? בן כמה אתה?מחלות רקע ? אופי הכאב?תלונות נלוות -חום,הקאות? עקרונית אם מדובר בכאבים שאינם חדשים באופיים בחולה חסית צעיר וללא מחלות רקע אז פחות יש מה לדאוג . ככל שהפרזנטציה הפוכה ממה שתיארתי אז דחיפות ההערכה גדולה יותר . בדרך כלל אני מפנה למיון דבר ראשון אנשים עם כאב עז לראשונה בחייהם שלא חולף אחרי משככי כאבים ובטח אם מעיר אותם בלילה . אחר כך כבר אפשר לאבחן ולטפל בקהילה . בכל מקרה , אם שבוע אתה סובל כלכך היית צריך לדעתי לפנות לרופא להערכה. עד כאן בקצרה .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)