האם סיבוכי שפעת עשויים להשפיע על גידים בצוואר?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/12/2011 | 22:12 | מאת: דבירה גזית

לילה טוב , בעלי חולה מזה שבוע בשפעת. ביממה האחרונה טופל באופטלגין - שזה הקל עליו. משעות הצהריים יש לו כאב חד ביותר בשרירי העורף שמשתק אותו ואינו יכול לההזיז את הראש , לא לשבת לא לשכב. האם דבר זה יכול להיות כתוצאה מסיבוך של השפעת? האם יכול להיות כתוצאה מסיבוך של האופטלגין? האם רצוי להביאו למיון? הנייד שלי : 050-5451112 בעלי דורון בן 58.

17/12/2011 | 07:29 | מאת: m

קשיון עורף בשילוב עם חום מעלה חשד לדלקת קרום המח- יש לפנות למיון או להבדק ע"י הרופא המטפל.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)