כאב מוזר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/12/2011 | 17:33 | מאת: ליאן

שלום, אני בת 18 ולפני שבוע סיימתי אנטיביוטיקה שנטלתי במשך 7 ימים בשל דלקת בשקדים. מזה כיומיים אני סובלת מכאב מוזר בגרון שמקרין גם לאזור החזה.. הכאב הוא בעת הבליעה, ממש שניות ספורות אחרי בליעה (של מזון וגם של מים), ההרגשה היא כמו של מזון תקוע, שניות אחרי שהכאב מורגש באזור הגרון-הוא עובר לחזה ונגמר מהר מאוד. גם כשאני משהקת ומגהקת זה כואב.. לא נראה לי שזה קשור לדלקת שהייתה, הכאב לא דומה.. קצת מלחיץ כל העניין ואשמח לקרוא דעתך בנושא.

11/12/2011 | 11:22 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יש להבדק ע"י רופא המשפחה לודא שלא התפתח במקום אבסס למרות שאם הרגשתך טובה ואין חום הסיכוי לכך נמוך ביותר.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)