אלכוהול ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/11/2011 | 08:20 | מאת: עוזי

אני היום בבוקר על הבוקר אמור לסיים תאנטיבויטקה לשתות פעם אחרונה.. קוראים לאנטיביוטיקה אוגמטין מחר זה מנה אחרונה שאלה שלי זה עם היום בערב באיזה 10-11 בלילה יום שישי אני יכול לשתות אלכוהול זה בסדר הזמן או כמה זמן צריך לחכות כי אמרו זה מסוכן, אני בן 17.. אני שותה אוגמטין בסירוף פעמיים ביום וקבעתי כבר לשתות

26/11/2011 | 07:24 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

אלכוהול יכל להשפיע על פעילות האנטיביוטיקה - לדוגמא לעכב את פעילותה. אם סיימת את הטיפול לא צריכה להיות בעיה. מה הדחיפות בשתית אלכוהול בגיל 17?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)