שלום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/11/2011 | 18:02 | מאת: יצחק

יצאתי לחצר בשעת ערב חשוכה עם כפכפים ולפתע ראיתי לידי חולדה קטנה או שזה היה עכבר אני לא סגור על זה. לא הרגשתי שהיא נוגעת בי או משהו כזה הבנתי שאפשר לקבל כלבת מנשיכה או שריטה של חיה כזו האם הייתי מרגיש בוודאות באם היה מגע? והאם עליי לעשות משהו?

13/11/2011 | 12:05 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

כלבת יכולה להתרחש אצל כל היונקים אולם בקרב עכברים וחולדות הסיכוי הינו נמוך ביותר במידה ולא מדובר בחית בר כגון שועל הסיכוי להדבקה הינו נמוך ביותר ובכלל הסיכוי להדבקה ללא נשיכה הינו מאד נמוך למעט מגע עם עטלפים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)