שטף דם ונפיחות כתוצאה ממכה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/11/2011 | 11:47 | מאת: ספיר

שלום, לפני 5 ימים החלקתי עם הקטנוע וכתוצאה מכך קיבלתי מכות יבשות בגוף. המכה הכי בולטת היתה מעל הברך, האיזור התנפח והפך לסגול. היום, כמעט שבוע לאחר מכן המקום עדיין טיפה נפוח וקשה ומסביבו יש שטף דם סגול. לא פניתי לרופא אחרי הנפילה כי הכאב לא גדול מדי (טיפה כשנוגעים) ואני מסוגלת ללכת על הרגל באופן רגיל. אנשים הזהירו אותי מפני שטפי דם פנימיים וסכנות. האם זה מסוכן? יכל להיות מצב שלמרות שהכאב לא גדול מדי, הדבר עלול להתפתח למשהו מסוכן יותר או שקיים שטף דם פנימי באיזור? תודה

13/11/2011 | 12:02 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

כאשר מדברים על שטפי דם פנימיים הכוונה לבטן או לחזה אם היה דימום בברך היית חשה כאבים והגבלה בתנועה. סביר להניח שהכל בסדר. למען הסרת ספק ניתן להבדק ע"י רופא המשפחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)