כוויה ממים רותחים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/10/2011 | 00:02 | מאת: ליאן

שלום, אני בת 17 ולפני שעתיים נכוותי ממים רותחים של כ100 מעלות. הכוויה נמצאת כרגע רק על אצבע אחת, האצבע נפוחה ואדומה, ללא סימנים של שלפוחויות. היא כואבת מאוד וממש שורפת, אני לא מסוגלת לישון, ואפילו כבר מים קרים לא עוזרים. מרחתי אלו-ווארה ומשחה נגד כוויות, אך ללא הועיל. מה עליי לעשות? כיצד להפחית את הכאבים הבלתי נסבלים הללו? האם כדאי ללכת מחר לאחות בקופת החולים? או שאין צורך? אודה לתשובות.

28/10/2011 | 12:31 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יש צורך לטפל בנוגדי כאבים כגון טיפות אופטלגין (במידה ואין רגישות) אדויל או אקמול

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)