מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/10/2011 | 14:20 | מאת: א

שלום, לפני יומיים בדיוק חטפתי מכה חזקה בראש מהחלון שהיה פתוח והתרוממתי מהר בלי לשים לב אליו, זה כאב מאוד עם סחרחורת קלה אבל אחרי כמה דקות הרגשתי יותר טוב והכאב עבר. פתאום אתמול בלילה, אחרי יותר מ24 שעות מהמכה הרגשתי לחץ חזק באיזור של המכה וכאבים שנחלשו בבוקר, חוץ מזה הרגשתי גם קצת בחילה וסחרחורת וחולשה אבל יש לציין שלא הקאתי ולא איבדתי הכרה. האם יש ממה לחשוש?! לחוצה

18/10/2011 | 13:12 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יש לחשוש אם יש כאבי ראש עזים, שינוי בהתנהגות, בלבול או הקאות.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)