דימום בעקבות דקירה עמוקה באגן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/09/2011 | 09:57 | מאת: הילה

לפני כשבוע וחצי נגררתי באגן ימין מסכין באורך 10 ס?ה, עשו לי תפרים וסי-טי, הרופאים היו סבורים שעורק נפגע, לאחר 6 ימים הורידו לי את התפרים, הייתי בחופשה באילת ושם התחיל לי דימום זעיר, השתמשנו בפלסטרים ותחבושות, בלילה הזה,הדימום היה הרבה יותר גדול ולכלך את המכנס, אני לא יודעת מה זה, הרופאים גם אמרו לי בחדר מיון שאם יהיה דימום רציני,כאבים ונפיחות, יצטרכו לעשות ניתוח, אני נועץ חזרה לאשקלון מאילת האם שווה כל הטרחה הזאת? האם הדימום הוא חיצוני? כעת יש דימום אז זעיר. מה זה אומר??

01/10/2011 | 06:52 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

אין לי מספיק מידע, איני יודעת איזה עורק נפגע. האם הדקירה היתה בעכוז? בכל מקרה השנות של דימום לדעתי מצריכה פניה חוזרת למיון. ניתן לפנות לחדר מיון באילת

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)