לשון צהובה ואנגינה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/09/2011 | 08:28 | מאת: אלכסיי

שלום שמי אלכסיי יש לי אנגינה מוגלתית כבר 3 ימים החום תמיד היה 38.7 ועכשיו ירד ל 37.0 וסמתי לב שהלשון שלי כבר צהובה 3 ימיים ולא פניתי לרופא בקשר ללשון האם יש סיבה לדאגה? אני לוקח אנטיביוטיקה PEN-RAFA VK 500

30/09/2011 | 08:56 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

טיפול ברפפן הינו הטיפול המומלץ לדלקת חידקית בגרון(טונסיליטיס). המינון הוא 2 גרם ליום (4 כדורים של 500 מ"ג). העובדה שהחום ירד הינה מאד מעודדת. להערכתי אין כל סיכון בלשון הצהובה. במידה והחום לא היה יורד או שהיה מופיע קושי מחמיר בבליעה היה מקום להבדק שוב ע"י רופא

30/09/2011 | 09:01 | מאת: אלכסיי

החום קופץ כל היום מ 37 ל 38 ואני כבר לא אכלתי 3 יום אני בקושי מצליח לשתות מים מרוב שקשה לי לבלוע.. הרגשה של הגוף יותר טוב אבל אני לא מצליח לדבר כי כואב לי ממש ואני בקושי מצליח אבל כל הים שותה מים תה וחלב ודבש... האם להמשיך בטיפול של האנטיביוטיקה שלי ולא לדאוג ..? ואני כל היום מגרגר מים עם אבקת סודה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)