שתיתי תרופה טעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/09/2011 | 16:52 | מאת: אם של שני ילדים

אני שתיתי 6 טבליות של ציפרופלוקסצין אבל אני בהריון {מה לעשות?}

16/09/2011 | 07:49 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

ציפרופלוקססין הינה אנטיביוטיקה השייכת לקבוצת הקוינולונים . ישנן עבודות מחקר רבות אשר הדגימו שתרופה זו אינה גורמת כל נזק לעובר בהריון אולם יש לסייג זאת במחקר בודד על גורי כלבים שם ראו פגיעה בסחוס המתפתח.ההוראות העדכניות הן שאם יש הטוויה לשימוש בציפרוקסין ניתן להשתמש גם בהריון כך שכפי הנראה הכל בסדר. לבירור נוסף של הנושא יש להתקשר לטל 04-8541900 ייעוץ תרופות בהריון במחלקת מידע בהרעלות ברמב"ם שם ייתנו לך מידע מלא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)