מצב חרום,יותר מידי רטלין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/08/2011 | 21:32 | מאת: לירן

היי אני בן 16 אני בבעיה מאוד מאוד מאוד רצינית. אני בנאדם טיפש,הייתי במסיבה,והסנפתי 4 קפסולות של 30 מג רטלין עם התפרקות איטית משהו כזה,הסנפתי 2 קפסולות 20 מג רטלין התפרקות איטית ובלעתי קפסולת 20 מג וקפסולת 30 מג-שניהם התפרקות איטית סך הכל 5 קפסולות 30 מג ו3 קפסולות 20 מג-כולם התפרקות איטית(אני לא זוכר מה בדיוק היה רשום. כל זה בתוך פחות מ20 שעות.לא הכל בבת אחת הסנפתי 2 של 30 ואז אחרי שעה עוד אחד,ואז באותו זמן בלעתי אחד של 20,ואז משהו כמו 12 שעות אחר כך בלעתי 30 מ"ג הסנפתי 2 של 20 מג ואז הסנפתי אחד של 30 מג שעה אחרכך חשוב לציין.אין לי מרשם לזה,אני לא אמור להשתמש בזה סתם רציתי לדפוק את הראש כמו אידיוט,כרגע אני 6 שעות אחרי האחרון שהסנפתי,לא ישנתי 36 שעות בגלל זה. וכרגע אני לא יודע מה לעשות כי אני רוצה לישון,אבל זה לא נותן לי! בבקשה עזרה.

03/09/2011 | 20:29 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יש להתקשר למחלקת מידע בהרעלות בביח רמב"ם טל 04-8541900 שם יש רופא תורן העונה על שאלות בנושא הרעלות 24 שעות ביממה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)