בלוטות נפוחות וכואבות בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/08/2011 | 22:57 | מאת: אורטל

שלום, היום בבוקר כשהתעוררתי הרגשתי כאב בבית השחי וכשנגעתי לבדוק הרגשתי מין בלוטה פנימית כואבת נורא. בערב כשנגעתי שוב לבדוק, נהיו 3 בלוטות פתאום, שלושתן כואבות ! אני מטופלת בלייזר בבית השחי וכבר 4 חודשים שלא עשיתי טיפול ומגלחת בסכין, לא החלפתי דאודורנט בזמן האחרון.. רציתי לדעת ממה עוד יכולה לנבוע הבעיה ומה בדיוק זה אומר ?

27/08/2011 | 23:23 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

בלוטות בבבית השחי כואבות בד"כ נובעות כתוצאה מזיהום הנרכש במהלך גילוח. יש כמובן סיבות נדירות הרבה יותר הקשורות למחלות קשות כגון סרטן שד או לימפומה. משום כך יש להבדק ע"י רופא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)