עקיצה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/08/2011 | 23:39 | מאת: מגי

שלום היום סביביות השעה ארבע וחצי נעקצתי ממשהו לא ברור לי ממה אבל הכאב היה צורב מאוד הבת שלי הביאה לי קרח ושמתי ל המקום אבל עדיין כואב לי במקום ואני מרגישה כאבים שמתפשתים על כל הרגל האם יש צורך בבדיקה רפואית?

17/08/2011 | 07:15 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

עקיצות יכולות להיות מעכביש חום שהינו עכביש קטן עם עקיצה שאינה כואבת ואח"כ יכולים להופיע כאבים וסימן באזור העקיצה. גם נחש יכל להכיש אולם בד"כ הנשיכה מלווה כאב עז. במידה ואת רואה סימני נפיחות מקומית וכאב עז יש להבדק ע"י רופא. במידה ומופיעים סימני פריחה בגוו גרד או נפיחות של הלשון והשפתיים כביטוי לתגובה אלרגית מומלץ במקרים אלו לפנות למיון.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)