שעורה חמורה בעין *דחוף מאוד!*

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/08/2011 | 00:05 | מאת: גדי

היום כנראה שידי הייתה מלוכלכת והכנסתי בטעות את האצבע ליד מחשש לגוף זר שנכנס לאזור העין. העין התנפחה אחרי שעה של התעסקויות בעין בצורה משמעותית והייתה הפרשה של חומר מסוים ואם אני מתבונן ומותח קצת את העור באזור זה ליד העיגול הזה הקטן יש לי כמו פצע לבן כזה מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל בשעורה. תודה דחוף....

15/08/2011 | 08:35 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

הטיפול בשעורה הוא בד"כ שמרני ע"י חימום האזור בעזרת ביצה קשה או שקיק תה. יש הממליצים (לא רופאי עיניים) על משחת סינטומיצין. בכל מקרה מומלץ להבדק ע"י רופא עיניים כי יכל להיות שלא מדובר בשעורה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)