קיבלתי מכה בראש תוך כדי פעילות ספוטיבית והתנפח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/07/2011 | 07:47 | מאת: סמי

קיבלתי מכה בראש תוך כדי פעילות ספוטיבית והתנפח מה שמדאיג אותי זה שמקום המכה התנפח מאד וכאילו יש בתוך הנפיחות מים או משהו נוזלי .אין לי שום בחילות או סחרחורות עדיין כואב לי קצת במקום המכה אבל לא ממש קריטי כמה זמן יקח עד שזה יעבור לי ?

31/07/2011 | 18:49 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יכולה להיות נפיחות ממוקמת. בד"כ כתוצאה משטף דם מעל עצם הגולגולת. אין בכך כל סכנה וזה נספג לבד. במידה ואינך סובל מכאבי ראש או בחילות הסיכוי לדימום מוחי (בתוך הגולגולת) נמוך ביותר

01/08/2011 | 00:19 | מאת: סמי

כמה זמן יקח עד שנספג והנפיחות נעלמת ? לפי דעתך תודה רבה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)