דם בצואה כאבי בטן פצעון בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/06/2011 | 21:14 | מאת: שירן

שלום לפני כחודש הבחנתי בגרד בפוט שהולך ובא כולל הפרשות חשוב לציין שלקחתי כדורים של אנטיביוטיקה אתמול הבחנתי בדם בצואה לפני שבוע היתה לי התקפה של כאבי בטן עזים ובנוסף הבחנתי בבלוטה קטנה בפי הטבעת חשוב לציין כי אני צעירה בת 17

25/06/2011 | 09:34 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

ההפרשה הנרתיקית המלווה בגרד לאחר טיפול אנטיביוטי יכולה להיות כתוצאה מזיהום פטרייתי בנרתיק אם זה עדיין מפריע לך יש להבדק ע"י רופא נשים. הבלוטה הקטנה בפי הטבעת כפי הנראה חסרת משמעות.יכל להיות שמדובר בטחור חיצוני קטן אשר אינו דורש כל טיפול.

25/06/2011 | 18:41 | מאת: שירן

תודה רבה רבה מרב !!! אין סיכוי לסרטן המעי הגס .? חס וחלילה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)