חבלה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/06/2011 | 17:00 | מאת: טל

שלום, בתי בת 3.5 קיבלה מכה בראש אתמול מהרצפה כאשר החליקה ונפלה. מאד היא הלכה לישון בלילה ללא הפרעות, בבוקר היינו בים והיא בדרך לים התלוננה על כאבי ראש. כשהגענו לים עבר לה הכאב ראש והיא שיחקה והשתוללה בחול ובים.חשוב לציין שהתאבון שלה היה יחסית דל למצב הרגיל שלה. בצהריים חזרנו הביית והיא שוב התלוננה על כאבי ראש ולא היה לה ממש תאבון לארוחת צהריים, היא גם מראה סימנים של עייפות אך אולי זה נובע מהים. האם אלו סימנים מדאיגים ? האם לקחת אותה לבית חולים? בדקנו חום ויש לה רק 37 .

12/06/2011 | 13:14 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

כיון שהילדה מתלוננת על כאבי ראש אשר הינה תלונה שאינה שכיחה בילדים בגילה זה יש להבדק ע"י רופא להערכה האם כאב הראש קשור לחבלה. בשל מצבה הכללי הטוב והעדר הקאות הסבירות לממצא חבלתי משמעותי הינה נמוכה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)