סחרחורת ושווי משקל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/06/2011 | 16:45 | מאת: יסמין

שלום רב, אני בחורה בת 34 סובלת כמעט עשר שנים מאותה בעיה סחרחורת וחוסר שווי משקל עשיתי כל הבדיקות הקיימות, נורולוג, אוזניים... לציין שהמוגלובין שלי נמוך יחסית בסביבות העשר ונוטלת גלוגלות של ברזל אבל בלי שינוי, תמיד הייתי חסרת ברזל אבל לא היה מצב שהייתי ככה.עבודתי היא מול מחשב ושאני מביטה במסך ישר מרגישה חוסר איזון ורוצה ליפול מהכסא התחושה הזאת עוברת רק לאחר נטילת אופטלין, עזרו לי בבקשה בעיה שמפריעה לי המון, אודה לכם

12/06/2011 | 13:12 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

בעייתך הינה בעיה כרונית אשר אינה מתאימה לבירור במסגרת המחלקה לרפואה דחופה. יש להבדק ע"י נוירולוג בקופ"ח. כמו כן יש לבצע בירור לאנמיה ע"י רופא המשפחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)