מיון?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/06/2011 | 20:35 | מאת: דן

בחצי שנה אחרונה אני סובל מתסמינים רבים,שהתחילו באי נוחות קטנה בבטן ימין והם כוללים גם כאבי בטן בעיקר בקיבה שהחריפו בשבוע האחרון, זיעה קרה במצח, סחרחורות, גזים, פיהוקים, טעם מר (מתכתי) בפה (לא דלקת חניכיים), שינוים במרקם וצבע היציאות, יובש בידיים ועכשיו גם פיצול בזרם השתן.. עשיתי בדיקות גסטרו מקיפות לחיידק הליקובקטור (גסטרוסקופיה), לקרהון (קולנוסקופיה). הכל נקי. גם בדיקות הדם בסדר אולי חוץ: CRP-0.6 הפרוקטולוג מצא פיסטולה פראנלית. לפני חודש הופיע עוד תסמין: פיצול בזרם השתן ל-2.. ומה לעזאזל הוא קשור? אני גם ככה מספיק סובל ממערכת העיכול.. רציתי לדעת האם הוא קשור? ואני די מיואש ממצבי, הרופא משפחה לא מצליח להבין, רופאי הגסטרו סיימו עבודתם בהצלחה יתרה ואני נשארתי כלי שבור שמחפש תשובה בין דפי האינטרנט.. לפני כמה ימים התחילו לי כאבים חריפים בקיבה, אני נוגע באזור וממש כואב.. אני לא חי וחושב פשוט להגיע לביה"ח ולהתאשפז עד שימצאו מה זה לעזאזל, כי מעי רגיז לא גורם לפיצול בדרכי השתן. אני רק אציין שאני בן 27 ומעולם לא הייתה לי בעיה רפואית חוץ מפציעות ספורט. אם תוכלי אפילו רק להפנות אותי למישהו אני אודה לכם.

09/06/2011 | 14:16 | מאת: n

נראה שאתה סובל ממעי רגיז והטיפול בכך הוא ע"י גסטרואנטרולוג הפיצול במתן שתן אינו בעייתי בד"כ אצל גברים צעירים ואינו קשור כלל למעי הרגיז. לבירור הפיצול יש להבדק ע"י אורולוג. אין צורך לפנות למיון

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)