מכה בראש - האם מכה מדאיגה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/05/2011 | 13:54 | מאת: אנונימית

אני חיה עם גבר קנאי ועצבני. יש לנו 3 ילדים. היום במהלך אחד המריבות שלנו הוא דפק לי את הראש בבקבוקים הגדולים של המים של מי-עדן, יש לנו את המתקן בבית. הבקבוק היה מלא. יש בו כ 15 ליטר מים. האם זו חבלה שמצריכה שאני אבדק? יש לציין שאני מתכוונת להיפרד ממנו מאוד בקרוב..

31/05/2011 | 11:31 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

ראשית ממליצה לך לפנות למשטרה שנית-חומרת חבלת הראש נקבעת לפי הרגשתך. במידה והיה ארוע של איבוד הכרה בחילות הקאות או כאב ראש עז אשר אינו מגיב לנוגדי כאבים יש לפנות למיון.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)