מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/05/2011 | 05:32 | מאת: גאגא

שלום, אתמול במהלך השינה התעוררתי לענות לטלפון אך איכשהו קיבלתי מכה מהשפיץ של השידה בין האף למצח אני זוכר שקראתי לאחד ההורים אך ישר נרדמתי התעוררתי עם כאבים חזקים במצח אך זה החליש וכעט יש לי כאבים כאשר אני עושה תנועות מהירות עם הראש או בזמן שאני מזיז את העיניים מצד לצד ולמעלה למטה ברצוני לדעת עם יש סיכון כלשהו ? מומלץ לבדוק את זה ? תודה

26/05/2011 | 07:03 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

סביר להניח שזה יחלוף יש לשים לב שכאב הראש לא מחמיר וכן שלא מופיעות בחילות או הקות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)