לימודי רפואת חירום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/05/2011 | 13:50 | מאת: DD

אני מתכננת להתחיל ללמוד בשנה הבאה רפואת חירום באוניברסיטת בן גוריון ובינתיים הייתי מעוניינת להתחיל לעבור על חומר שקשור לנושא ע"מ להרחיב את הידע שלי עוד לפני שאתחיל בלימודים אך לצערי לא הצלחתי למצוא את החומר באינטרנט... מישהו יודע היכן אני יכולה למצוא חומר כזה או לפחות נושאים מסודרים לפיהם אני אוכל לחפש?

24/05/2011 | 21:07 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

ספר הלימוד שלנו נקרא TINTINELLY וניתן להשיג אותו בחנויות הספרים הצמודות לפקולטות לרפואה

10/08/2013 | 21:00 | מאת: צ א

היי קראתי את שאלתך ממאי 2011. נרשמתי לשנת הלימודים הקרובה ואני מתלבט בגלל מה ששמעתי על אפשרויות התעסוקה המוגבלות. נאמר לי שניתן לעבוד רק במד"א, האם מוכרת לך מציאות אחרת? בכלל אחרי שתי שנות לימוד מה דעתך?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)