זיהוי רפואי לפעוט אלרגי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/04/2011 | 22:09 | מאת: דניאל

שלום רב מה היית ממליצה לגבי ילד בן שנתיים (שכמובן עדיין לא מדבר בצורה רהוטה, ברורה או אמינה) הסובל מאלרגיות מזון מרובות וצמוד למזרק אפיפן? עכשיו שהילד נהיה פעיל יותר אנחנו חוששים שלרגע הוא ייעלם לנו, ומישהו יציע לו משהו שחס וחלילה יגרום לו לתגובה חריפה. תודה.

01/05/2011 | 10:22 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

בהתייעצות עם פרופ עציוני- מנהל חטיבת הילדים ברמב"ם ומומחה באימונולוגית ילדים: בישראל לא מקובל לצייד ילדים עם צמידי זיהוי לאלרגיה. (נוהג זה קיים בארה"ב) יש להשגיח על הילד וליידע את צוות הגן

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)