התחיל לי גירוד בגב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/03/2011 | 00:01 | מאת: דניאל

נשרפתי מהשמש ביום שבת ועכשיו (יום שני בלילה) התחיל לי גירוד נוראי ומציק שמשגע אותי...ניסתי את כל המשחות הקיימות אצלי בארון התרופות אפילו דבש מרחתי על הגב... מה צריך לעשות כדי להרגיע את העור מיידית...בבקשה אשמח לתשובה מהירה

26/03/2011 | 06:06 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

הגירוד בגב הינו עקב כווית השמש טרם הופעת השלפוחיות. אין מה לעשות נגד הגרד הוא יחלוף עם הופעת השלפוחיות. חשוב להמנע מכויות שמש אל אם במקרה כבר ארעה הפגיעה יש להמרח בהקדם בקרם לחות כלשהו שכן ריפוי פצעים בכלל וכוויות בפרט משתפר בתנאי לחות.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)