ננשכתי ע"י כלב ביוון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/03/2011 | 20:12 | מאת: ישראל

ננשכתי היום בצהריים ע"י כלב באתונה. הרופאים נתנו לי טטנוס ואמרו שבאופן רשמי אין כלבת ביוון מזה עשורים, היא מוגרה רשמית.ולכן השאירו לי את הדילמה האם להתחסן נגד כלבת (מה שאינו קורה בדר"כ פה) או לנהוג כשאר האזרחים ביוון - ללא טיפול בכלבת, כי אין מחלה כזו. אנא תשובתך הדחופה. תודה ישראל

18/03/2011 | 17:46 | מאת: מ

במשרד הבריאות מדיניות החיסונים הינה לחסן בכל מקרה של אי וודאות- אם לא תפסו את הכלב, הוא אינו מחוסן, לא ניתן להשימו בהסגר וכו.במקרה שלך הייתי ממליצה להתחסן. יש לפנות בהקדם ללשכת הבריאות באזור מגוריך. כמו כן לשים לב שלא מתפתח זיהום באזור הנשיכה.

18/03/2011 | 17:51 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

בלשכות משרד הבריאות אצלנו ודאי יהיה מידע עדכני לגבי הדבקה בכלבת ביוון

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)